Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

#8Dhjetor Gëzuar Ditën Kombëtare të Rinisë!

Energjia, vullneti dhe puna e të rinjve do të jenë kurdoherë motorri i ndryshimeve të nevojshme për një shoqëri!

Klosi krenohet me ju! 

Ju jeni e ardhmja!

#TëRinjtëEKlosit#RiniaShqiptare#8Dhjetor