Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

#29Nëntori 2021, shënon finalizimin e ëndrrës së shumëpritur të çdo qytetari të Qarkut Dibër.

Nga sot distanca Klos-Tiranë në një kohë për vetëm 40 minuta.

Kryeministri Edi Rama, përfaqësues të lartë të shtetit, drejtues të pushtetit vendor dhe shumë qytetarë ndoqën nga afër hapjen zyrtare të Rrugës së Arbërit në një atmosferë festive.

Entuziazmi ishte tejet i madh dhe atmosfera festive e jashtëzakonshme!Pritja e gjatë bëri që çdo qytetar i Klosit e jo vetëm të bëheshin sot pjesë e festës së madhe!Gëzuar Ditën e Çlirimit

E gëzofshim Rrugën e Arbërit!

#29Nëntor