Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Month: February 2024

Klosi i pastër! E premtja e fundit të muajit i kushtohet pastrimit të qytetit

Klosi i pastër 
Kjo e premte e fundit e muajit iu dedikua pastrimit ☘️të qytetit tonë për një mjedis më të pastër dhe më të shëndetshëm për të gjithë ne.
Administrata e Bashkisë Klos organizoi sot aksionin e pastrimit në zonat më problematike të qytetit me angazhimin maksimal të punonjësve.♻️
Të gjithë bashkë për një mjedis të pastër!✅

Punë çdo ditë, punë kudo! Trotuari i jep pamjen e merituar Klosit

Punë çdo ditë, punë kudo! ✅
📍Klosi po merr pamjen e merituar me trotuarin në hyrje të qytetit në të cilin po punohet çdo ditë e pa pushim nga punonjësit e Drejtorisë së Infrastrukturës dhe Shërbimeve Bashkiake.
Investimet dhe puna në të katërta njësitë e Bashkisë Klos📍 nuk do të ndalet për të zgjidhur çdo shqetësim dhe ankesë të banorëve.🙏🤝
Bashkia Klos, bashkia e të gjithëve ✅