Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

đź“ŤTabela Informuese dhe krijimi i disa shtigjeve hikingâ›°

Për të gjithë turistët, vendas apo të huaj, tashmë do të mund të gjeni lehtësisht destinacionet turistike në Klos, falë identifikimit të tyre në tabelat informuese që gjenden në rrugën nacionale e jo vetëm.E ndërsa për të apasionuarit pas ecjeve është bërë e mundur krijimi i shtigjeve hiking, përmes shenjave orientuese duke jua bërë më të lehtë ecjen tuaj.

***

Realizimi i tyre u mundësua në kuadër të projektit ndërkufitar midis Bashkisë Klos dhe Bashkisë Demir Hisar të Maqedonisë së Veriut, me bashkëfinancim të Bashkimit Europian.

#discoveringhiddenattraction#ipa2cbcmkal#EUwithYou

#hiking#trails#infoboards#destinacione#turist#ecje#tabelaInformuese#klos #2021