Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

📍Sot nĂ« zonĂ«n e QafĂ« Buallit, aty ku u pĂ«rqĂ«ndrua aksioni i pastrimit, nga Administrata dhe strukturat e tjera tĂ« BashkisĂ« Klos nĂ« kuadĂ«r tĂ« Planit KombĂ«tar tĂ« Pastrimit.

Një zonë problematike, ku ndotja vijon të jetë prezente pavarësisht apelit që ju bëhet udhëtarëve që përshkrojnë këtë aks rrugor, të cilët janë shkaktarët e kësaj ndotje në këto përmasa.Aksioni i pastrimit u zhvillua edhe në njësitë e tjera administrative.Të gjithë bashkë për një mjedis të pastër!

#ShqipëriEPastër

#Klos_i_Pastër

#EpremteEPastrimit