Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ℹ️ Njësia Administrative Xibër

Përfundon shtrimi dhe riparimi i aksit të rrugës kryesore Guri i Bardh, Shkallë dhe rehabilitimi i rrugës “Kashar” fshati Xibër Murrize.Ndërkohë puna vazhdon në aksin kryesor “Rruga Vanar” pranë Njësisë Administrative Xibër.