Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Vendim Nr. 25, datë 07.04.2023 “PËR VENDOSJEN E MATERIALEVE PROPAGANDISTIKE E EDUKUESE DHE RREGULLAT PËR AFISHIMIN E TYRE GJATË FUSHATËS ZGJEDHORE