Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

SHPALLJE PËR DREJTOR TË BURIMEVE NJERËZORE

NGRITJE NË DETYRË DHE PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL

(DREJTOR I DREJTORISË BURIMEVE NJERËZORE ÇËSHTJEVE JURIDIKE DHE SHËRBIMEVE FINANCIARE)