Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR NGRITJEN NË DETYRË DHE PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE