Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kalendari i Mbledhjeve te Keshillit Bashkiak dhe Plani i Aktivitete te Keshillit

Kalendari i Aktiviteteve dhe Plani i Aktiviteteve

 

  • Vendim per miratimin e planit te punes dhe aktiviteteve te keshillit – (kliko per dokumentin)
  • Kalendari i Aktiviteteve – (kliko per dokumentin)
  • Plani i Aktiviteteve – (kliko per dokumentin)