Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Bashkia Klos

[lsvr_articles number_of_items=”30″ highlight_first=”10″ title=”Lajme nga Klosi” more_btn_label=”Lexo te gjitha Postet”]
[lsvr_accordion toggle=”yes”][lsvr_accordion_item title=”SHËRBIMI PUBLIK” icon=”tp tp-window”]Gjendja Civile
Inspektoriati i Ndërtimit
Policia Bashkiake[/lsvr_accordion_item][lsvr_accordion_item title=”SHËRBIMI SOCIAL” icon=”tp tp-shield”]

Ndihma Ekonomike
Pagesat Sociale
[/lsvr_accordion_item][/lsvr_accordion]

[lsvr_accordion toggle=”yes”][lsvr_accordion_item title=”Biznesi” icon=”tp tp-graph”]

Taksat dhe Tarifat
QKR
Si të fillosh një biznes
[/lsvr_accordion_item][lsvr_accordion_item title=”Kultura dhe Sporti” icon=”tp tp-football-field”]

Sporti
Qendra Kulturore
[/lsvr_accordion_item][/lsvr_accordion]