Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

KENDI I BE

PROJEKTI FLOWS 

Projekti “FLOWS” Foster Local Outcasts Without Stigmatisation, ku një nga partnerët ishte edhe Bashkia Shijak është i financuar nga programi i Bashkimit Evropian për qytetarët (European Union for Citizens Program) , i cili ka për qëllim të kontribuojë në njohjen në nivelin e qytetarëve të Bashkimit Evropian së bashku me historinë dhe diversitetin e tij.

Për këtë qëllim u mbajt me datë 23  në Santa Lucija Serenity Garden në Maltë një konferencë ndërkombëtare , ku partnerë të përfshirë në projekt kishin delegatët e tyre nga Lubriano, Castiglione në Teverina dhe Civitella d’Agliano (Italy), Repashuta (Hungary), Wieliszew (Poland), Shijak (Albania) dhe Deryneia (Cyprus) , të cilët në 5 ditë diskutimesh dhe shkëmbimi mendimesh dhe praktikave të mira , synuan të promovonin debatin në kohë krizash dhe midis komunieteve të vogla në nivelin e shteteve Evropiane.