Takim me banoret e fshatit Kete dhe Xiber-Hane te Njesise Administrative Xiber ne lidhje me ndertimin e nje Hec-i qe po pretendohet te ndertohet mbi ujerat e kesaj zone. Per kete projekt banoret e fshatit Kete dhe Xiber-Hane kerkuan nje takim me kryetarin e Bashkise Klos Z. Basir Çupa dhe me perfaqesuesit e firmes ndertuese per te diskutuar rreth avantazheve dhe disavantazhet. Banoret e kesaj zone kerkojne qe te negociohet per investime ne ku me kryesorer jane rruga kryesore dhe kanalet vaditese. Ne kete takim nuk u ra dakort per asgje, pritet nje takim I 3-te .