Ne kuader te dites se tokes e cila zyrtarisht kremtohet me 22 prill,me mbeshtetjen e forcave te repartit Ushtarak te Burrelit sot beme te mundur pastrimin e liqenit te Kurdarise nga mbetjet urbane. Ne emer te banoreve te njesise ADM Suç dhe Bashkise Klos ju shpreh konsideraten per ndihmen e dhene çdo ushtaraku.