Ditën e dielë datë 18.03.2018 ora 10:00 në bibliotekën e Bashkisë Klos, "Grupi Folklorik Petralba" organizon konkurs për shtimin e rradhëve me artistë të rinj të talentuar të të gjitha moshave e gjinive, që dinë të kërcejnë valle popullore, burimore grashë dhe burrash që këndojnë këngë folklorike dhe interpretojnë në instrumenta popullorë tradicionale të trevës së Klos-it. Konkursi organizohet nga juria profesionale e përbërë nga Ikli Punavia, Egzon Ademaj, Shpresart Memia të cilët do të përzgjedhin elementët më të mirë. Ftoheni të merni pjesë! Grupi Folklorik Petralba Bashkia Klos