Ne kuader te zbatimit te planit te Pastrojme Shqiperine, neser date 24 Nentor 2017 Bashkia Klos do ti bashkohet aksionit . Ky aksion do te filloje ne oren 9.00 tek Bashkia dhe me pas ne pikat kryesore te qytetit. Nese e ndjeni veten banore te ketij komuniteti jeni te mirepritur .