Bashkia Klos me date 08.10.2017 ne oren 10:00 do te organizoje nje panairi me teme "Produkte te Klosit (Tregu dhe Shfaqja)" ne Qender te qytetit. Ne kete panairi do te ekspozohen produktet e lokale te Klosit qe jane: 1.Fruta dhe perime 2.Bulmete te ndryshme 3.Mjeshteri, art dhe gatime te shijshme 4.Udhezime si te beni raki dhe vere Pervec ekspozimit te produkteve te qytetit do te organizohet dhe nje atmosfere festive me te ftuar. Ne kete panairi do te kete edhe cmime per shfaqjen e produktit me te mire. Ju mirepresim