Me ane te financimit te Bashkise Klos, Grupi Folklorik "Petralba" mori pjese në Festivalin Folklorik Mbarëkombëtar “Kënga dhe vallja shqipe na bashkon” zhvilluar në Vuthaj, krahina Plavë-Guci më datë 30-31 korrik 2017.