Me ane te fadromave dhe mjeteve te tjera te Bashkise Klos eshte bere e mundur hapja e disa akseve ne fshatrat e Njesise Administrative Gurre. Keto akse ben te mundur qe fshataret te shkurtojn kohe per te arritur ne Qytet dhe te lidhen me fshatrat e tjere perreth.