Bashkia Klos ka ber te mundur ndertimin e nje ure lidhese midis fshatit Xiber-Murrize me qendren e Njesise Administrative Xiber, e cila ben te mundur kalimin e fshatareve nga fshati i tyre ne qender te Njesise Administrative. Si dhe kjo ure ben te mundur qe fshati mos te ngelet i izoluar dhe ne dimer ku moti eshte shume i ashper