Kryetari i Bashkise Klos Z. Basir Çupa ishte i pranishem ne hapjen e rruges se Mishtres. Me perpjekjet e banoreve te zones dhe mjetet e Bashkise Klos kjo rruge po mer jete dhe po behet funksionale per te gjithe banoret e zones se Mishter-it.