Bashkia Klos fton qytetarët e saj të diskutojmë së bashku në një takim të hapur publik sfidat dhe arritjet e përbashkëta komunitet-bashki gjatë këtij viti. Takimi zhvillohet nga Bashkia Klos Faqja Zyrtare në bashkëpunim me organizatën FLAG me mbështetjen e DLDP decentralization and local development programme dhe financimin e Ambasadës Zviceriane (Embassy of Switzerland in Albania ) Ju mirëpresim të na bashkoheni në diskutim!