Ne Bashkine Klos u organizua nje turne sportive per te gjithe qytetaret e Bashkise. Moren pjese te rinje dhe te rritur. Ky turne bashkoi te gjith qytetaret ne nje vend per te mbeshtetur ekipet e tyre. Turneu kishte edhe cmime per fituesit e keti "Kampionati".