Njoftim Me date 16.09.2018 Bashkia Klos organizon panairin "Produktet e Klosit 2018". Njoftohen te gjithe fermeret, artizanet dhe te interesuarit qe duan te jene pjese e ketij panairi, te paraqiten tek Zyra e Bujqesise se Bashkise Klos ose ne Njesite Administrative perkatese per informacione te metejshme.