Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

🇦🇱 #Klos_I_Pastër☘️🚯

Momente nga aksioni i pastrimit të territorit të ditës së sotme, nga Administrata dhe strukturat e tjera të Bashkisë Klos në kuadër të Planit Kombëtar të Pastrimit.

Patriotizmi fillon nga respekti për mjedisin e përbashkët!

Të gjithë bashkë për një mjedis të pastër!

#Klos_i_Pastër

#ShqipëriEPaster